След регулираният и организиран свят на Козирог, Меркурий вече се установи в

...
След регулираният и организиран свят на Козирог, Меркурий вече се установи в
Коментари Харесай

Меркурий във Водолей носи революционно мислене

След контролираният и проведен свят на Козирог, Меркурий вече се откри в дома на Водолея, където ще остане до 9 март. Водолей се ръководи от две планети – Сатурн и Уран. Меркурий е планета на мисленето, връзката. 

Когато Меркурий е във Водолей, потокът от информация се форсира, става по-интензивен и по-оригинален. Тук има по-обективна и самостоятелна настройка. Разширява вероятностите, слага нещата в нови неконвенционални контексти. Време на свободна връзка и разтрошаване на бариери. Този пренос е удобен за действия, които изискват теоретичен, изчерпателен метод и радикална смяна. 

Меркурий във Водолей е провокативен, непредсказуем. По време на този къс пренос мислите ни се почистват, получават изясненост. Мисленето става по-отворено, тъй че през този интервал може да станем по-възприемчиви към новите хрумвания, по-склонни да възприемаме нови неща. Меркурий във Водолей е подобаващ и за научни открития, нови технологии, обществените въпроси, другарството. Въпреки обаче, че може да ни отвори очите да забележим по какъв начин стоят нещата, не всички истини имат освобождаващ резултат. 

Тъй като Водолей е закрепен знак, хората са по-склонни да държат твърдо на мнението си, изключително когато става въпрос за обществени и политически въпроси. През този интервал революционните полемики и публикации могат да се размножат, в това число изявления и изявление на отзиви в социалните мрежи. 

Меркурий във Водолей има някои по-малко позитивни - или, да речем, внимателни - ходове, които не би трябвало да се подценяват. Меркурий е цялостен напрегнато, а това напрежение се засилва в знака Водолей. Несправедливостите може да ни нараняват повече, само че би трябвало да внимаваме, когато става въпрос за политика, обществени въпроси засягащи обществото или когато усещаме, че сме предумишлено изложени на провокация. Нервната ни система е малко по-чувствителна от нормално. Можем да станем по-упорити, раздразнителни, по-безразсъдни - тъй че нека броим до 10, преди да вземаме решения или да изричаме отзиви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР